Pensiunea Conacul Boierului

Pensiunea Conacul Boierului

La Pensiunea Conacul Boierului din Rânca, Transalpina, mireasma inconfundabilă a coniferelor se simte chiar și în interiorul unității de cazare, pentru că pensiunea este poziționată la marginea pădurii de brad, la mică distanță de centrul stațiunii și de pârtia centrală de schi.

Proprietarii s-au gândit să achiziționeze o construcție în zona Rânca mai ales pentru liniștea întregii familii, pentru a se putea relaxa din când în când, departe de agitația orașului, într-un cadru natural, și, de ce nu, împreună cu turiștii iubitori de natură, veniți din toate părțile să se bucure de munte. Plecând de la propriile exigențe, gazdele oferă posibilitatea de cazare în spații moderne – două apartamente și șase camere duble matrimoniale –, dotate corespunzător, cu TV led, grupuri sanitare proprii, încălzire centrală și apă caldă în permanență.

La proprietate există o parcare privată, monitorizată video, restaurant deschis atât pentru oaspeți, cât și pentru alți vizitatori, și ATV-uri de închiriat. Turiștii de la Pensiunea Conacul Boierului, în cea mai mare parte, sunt aceiași în fiecare an. Proprietarii se bazează foarte mult și pe recomandările celor care se întorc anual.

Pensiunea este deschisă doar în sezonul de vară și în sezonul de iarnă, aproximativ șase luni pe an. În mod obișnuit, prețul camerei include mic dejun. În funcție de cerința clienților și a perioadelor, proprietarii oferă chiar pachete cu demipensiune. La închirierea completă a unității, se oferă pachet cu demipensiune.

Nume locație: Pensiunea Conacul Boierului

Adresă locație: Rânca, DN 67C, nr. 88, jud. Gorj

Telefon: 0752 646 433

    Adaugă un comentariu
    Abonează-te pentru a fi la curent cu cele mai noi recomandări!