Căsuța din Luncă

Căsuța din Luncă

Căsuța din Luncă este construită în stil tradițional țărănesc, păstrând arhitectura și culoarea locală. Are în componență patru camere dotate cu grupuri sanitare, o terasă generoasă tip „prispă” și un spațiu de socializare care cuprinde bucătăria și o zonă de servit masa.

Cunoscută ca o regiune care a păstrat tradițiile și obiceiurile populare, Oltenia de sub Munte, așa cum este cunoscută zona în care este amplasată unitatea de cazare, ne oferă diverse ocazii în care putem simți pe viu traiul de la țară, așa cum îl știau părinții și bunicii noștri. De la dansurile populare și costumele tradiționale, prezentate la toate sărbătorile și până la arta populară exemplificată cu dărnicie de maeștrii locali, totul se desfășoară într-un mod firesc și natural, spre deliciul celor care vizitează aceste locuri.

Căsuța din Luncă pune la dispoziția clienților internet prin fibră optică, TV, boiler pentru apă caldă și încălzire centrală. În ce privește activitățile, pot fi încercate sporturi specifice zonei montane, în funcție de anotimp. De asemenea, adrenalina poate fi simțită la maxim pe trasee, cu Enduro, ATV, Buggy sau Mountain Bike.

Nume locație: Căsuța din Luncă

Adresă locație: Com. Polovragi, sat Racovița, Aleea Luncii 7, jud. Gorj

Telefon: +4 0788 385 898

    Adaugă un comentariu
    Abonează-te pentru a fi la curent cu cele mai noi recomandări!